Как да изберем стенните плочки за банята си?

Как да изберем стенните плочки за банята си?

 От 8 дек. 2014

Банята е специално и претенциозно място от всеки дом. Поради тази причина изборът на плочките за обзавеждането й винаги предизвикват различни емоции в нас. Пазара днес предлага богато разнообразие от плочки и можем да се затрудним в избора си. Когато решим да ремонтираме банята си, може да поискаме съвети от специалистите в тази област. Хубаво е първоначално да направим проект на помещението си, за да преценим как да разположим мебелите и какви цветове да изберем за плочките.

Банята ни трябва да бъде приятно и уютно място както за нас, така и за цялото ни семейство. Изборът на плочките за стените и пода трябва да бъде съобразен с личните ни предпочитания и вкусове. Можете да комбинирате светли плочки за стените и тъмни за пода. Контраста в цветовете винаги е за предпочитане при обзавеждането. Бъдете смели и не се притеснявайте да изберете например червени плочки за стените и бели за пода. Може да заложите и обратният вариант.

Хубаво е да знаете, че различната и ексцентрична визия може да бъде едно страхотно решение за всяка баня. Не се притеснявайте да промените дори старото си помещение с нова визия. Никога не е късно да преобразите банята си с нов и модерен облик. Може да изберете да акцентирате със стенните плочки, но тогава декорите и подовите плочки трябва да бъдат по-семпли. Създайте мечтаната обстановка в банята си. Подберете тези цветове, който предпочитате и смятате, че ще се харесат от цялото Ви семейство. Обзаведете банята си според последните тенденции в модата. Превърнете всяко кътче от дома си в райско място за всеки от семейството.

 

 


Още новини

Как да използваме правилно пространствата в банята?

Както всяко помещение, така и банята се нуждае от специално обзавеждане и функционално подреждане на мебелите. Голяма част от хората не успяват да се възползват от всички празни пространства в помещението си и трудно ...

Плочките за баня – важен и отговорен избор

Плочките за баня са едни от първите и основни елементи, които купуваме, за да преобразим помещението си. Независимо дали искаме да ремонтираме старата си баня или да обзаведем новата, облицоването на стените и пода и ...

Най-големият избор и промоционални цени на плочки за кухня, плочки за баня