Как плочките могат да преобразят банята ни?

Как плочките могат да преобразят банята ни?

 От 8 дек. 2014

Искате ли да имате различна баня? Искате ли всички Ваши приятели да се възхищават на уюта, който сте създали в това помещение? Можете да постигнете всичко това, разбира се ако се доверите на личните си предпочитания. Всяка баня трябва да носи отпечатъка на своя собственик. Когато започвате ремонта може да комбинирате по няколко различни начини както плочките, така и мебелите. Важно е да изберете формата и цветовете за стенните, подовите и декорните плочки. След това може да ги комбинирате по различни начини.

Не се притеснявайте да съчетаете различни по големина и цветове плочки. Вариантите, които може да използвате са много. Можете да заложите на големи декорни плочки, които да оградите с по-малки стенни. Можете едновременно с това да изберете правоъгълни плочки за пода и квадратни в друг цвят за стените. Колкото по-различна и разчупена направите банята си, толкова по-приятно ще се чувствате в нея.

Много модерно и стилно решение може да бъде и комбинация от вертикално и хоризонтално разположени стенни плочки. Не се притеснявайте да съчетаете и повече цветове. По този начин ще можете да изберете по-лесно мебелите за банята си. Достатъчно е да съвпадат само с един от цветовете на плочките. Ако обичате по-семплите варианти, избегнете декорите и заложете само на фризове за разнообразие. Важно е да сте наясно с идеите си и да имате смелостта да ги осъществите.

Има безброй много идеи и предложения за обзавеждането на всяко помещение. Най-лесно е да се доверите на професионалистите и те ще свършат работата си страхотно. Но, за да се чувствате Вие различно в банята си, трябва да положите усилия. Не подценявайте идеите си и обзаведете модерно и практично според вкуса си всяко помещение.

 

 


Още новини

Как да използваме правилно пространствата в банята?

Както всяко помещение, така и банята се нуждае от специално обзавеждане и функционално подреждане на мебелите. Голяма част от хората не успяват да се възползват от всички празни пространства в помещението си и трудно ...

Плочките за баня – важен и отговорен избор

Плочките за баня са едни от първите и основни елементи, които купуваме, за да преобразим помещението си. Независимо дали искаме да ремонтираме старата си баня или да обзаведем новата, облицоването на стените и пода и ...

Най-големият избор и промоционални цени на плочки за кухня, плочки за баня